Προσοχή!

Θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας;
Μπες & εσύ
στην Κουκουροκοπαρέα!
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Προστασία προσωπικών δεδομένων

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ KOUKOUROUKOU CLUB

 

Τελευταία ενημέρωση 30-5-2018

 

Για  να έχετε εσείς τον έλεγχο των δεδομένων σας

Στην Tottis - Bingo AEBE, γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα προσωπικά δεδομένα για εσάς και το σεβόμαστε.

Για το λόγο αυτό  χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας προσεκτικά,  έχοντας  προσαρμόσει την  πολιτική  μας για την προστασία τους στον Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016 /679 /ΕΚ .

Με την παρούσα δήλωση θέλουμε να σας ενημερώσουμε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, τους λόγους για τους οποίους τα συλλέγουμε και τι κάνουμε με αυτά . Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματα που έχετε σχετικά με την εν λόγω επεξεργασία

Σας παρακαλούμε να αφιερώστε λίγα λεπτά για να μάθετε σχετικά με τις πρακτικές μας αναφορικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και αν  κατόπιν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ερωτήσεις απορίες να επικοινωνήσετε μαζί μας  στέλνοντάς μας ένα email ή υποβάλλοντας ένα αίτημα μέσω της φόρμας Επικοινωνίας στον ιστότοπό μας www.tottis-bingo.gr  contact@tottis-bingo.gr

Ποιος συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της ιστοσελίδας KOUKOUROUKOU CLUB

 

Η Εταιρεία  Tottis - Bingo AEBE (εφεξής η Εταιρεία) εδρεύει στον Γέρακα Αττικής,  λεωφόρο Σπάτων αριθμός 131  έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται μέσω των συνεργατών της την ιστοσελίδα WWW.KOUKOUROUKOU.GR (εφεξής «η  Ιστοσελίδα») με σκοπό να παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες στους χρήστες και επισκέπτες αυτής (εφεξής  Χρήστες) και να ενημερώνει τους χρήστες και επισκέπτες αυτής για την δραστηριότητά της τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της .Η παρούσα δήλωση ισχύει επίσης για το περιεχόμενο μάρκετινγκ της Εταιρείας , συμπεριλαμβανομένων προσφορών και διαφημίσεων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας που σας στέλνουμε εμείς (ή ένας πάροχος υπηρεσιών που ενεργεί εκ μέρους μας) σε ιστότοπους, πλατφόρμες και εφαρμογές τρίτων βάσει των πληροφοριών χρήσης στον ιστότοπό μας.

 Οι ιστότοποι τρίτων γενικά έχουν τις δικές τους Δηλώσεις εμπιστευτικότητας και τους δικούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε πριν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους.    

 

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται

Ως Προσωπικά δεδομένα νοούνται όλες οι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση ή έμμεση ταυτοποίηση ενός συγκεκριμένου ατόμου.

Κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα συλλέγονται απλά δεδομένα σχετιζόμενα με την αλληλεπίδρασή σας με την ιστοσελίδα και την εγκατάσταση cookies (οράτε σχετική πολιτική cookies)

Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως μέλος καταγράφεται έναν ΟΝΟΜΑ ένα e mail και ένας κωδικός εισόδου (αυτά που θα συμπληρώσετε στην φόρμα), ενώ σε περίπτωση που ζητήσετε την αποστολή έντυπου album καταγράφεται, το Ονοματεπώνυμο, η Διεύθυνση και το τηλέφωνο.  

Δεν υποχρεούστε να  μας παρέχετε  τα προσωπικά δεδομένα που ζητούμε, ωστόσο, αν επιλέξετε να μην το κάνετε, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παρέχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, να μην σας εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσίας ή να μην δυνάμεθα να ανταποκριθούμε σε τυχόν απορίες σας.

 

 

Πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Μπορεί να συγκεντρώσουμε προσωπικά δεδομένα από διάφορες πηγές , δηλαδή :

  • Προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε απευθείας εσείς
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα

 

 

Προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε απευθείας

Όταν  χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, όπως τις κατηγορίες περιεχομένου που βλέπετε ή με τα οποία αλληλεπιδράτε ή τη συχνότητα και τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας.

Συλλέγουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε και δη όνομα, κωδικό πρόσβασης, email όταν εγγράφεστε, ενώ σε περίπτωση που ζητήσετε την αποστολή έντυπου album συμπληρώνετε το Ονοματεπώνυμο, η Διεύθυνση και το τηλέφωνο.

 

Επίσης προσωπικά δεδομένα  συλλέγονται εκτός σύνδεσης μέσω των Κέντρων συμμετοχής καταναλωτών της εταιρείας, εκστρατειών άμεσης εμπορικής προώθησης, κληρώσεων και διαγωνισμών και online μέσω της ιστοσελίδας  όπως επίσης και σε εφαρμογές και πλατφόρμες τρίτων που χρησιμοποιούνται ή στις οποίες υπάρχει πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας της KOUKOUROUKOU CLUB .

Ενδέχεται να συνδυάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλες πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις μας.

 

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα.

Επίσης, λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε συγκεκριμένα είδη  προσωπικών δεδομένων κάθε φορά που αλληλεπιδράτε μαζί μας online, δηλαδή όταν  χρησιμοποιούμε cookies και τεχνολογίες παρακολούθησης  για να λαμβάνουμε προσωπικά δεδομένα και  το πρόγραμμα περιήγησης στο web που χρησιμοποιείτε έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα  ή τις διαφημίσεις μας, καθώς και σε άλλο περιεχόμενο που προβάλλεται  από την Εταιρεία ή εκ μέρους της σε άλλους ιστότοπους.

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται επίσης όταν αναζητάτε, αναρτάτε δημοσιεύσεις ή συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό ή σε ένα ερωτηματολόγιο ή επικοινωνείτε με τις ομάδες μας εξυπηρέτησης πελατών.

Παραδείγματα προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε περιλαμβάνουν τα εξής: διεύθυνση IP το αναγνωριστικό συσκευής, τα δεδομένα τοποθεσίας, τα στοιχεία σύνδεσης και υπολογιστή, όπως ο τύπος και η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, η ρύθμιση ζώνης ώρας, οι τύποι και οι εκδόσεις προσθηκών προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα  μερικές φορές συγκεντρώνει μαζί με παρόμοιες πληροφορίες από άλλους καταναλωτές. Σε κάποιες από τις περιηγήσεις σας στο  διαδίκτυο ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία λογισμικού για τη μέτρηση και συλλογή πληροφοριών περιόδων λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων απόκρισης σελίδων, των σφαλμάτων λήψης, της διάρκειας επισκέψεων σε συγκεκριμένες σελίδες, των στοιχείων αλληλεπίδρασης με σελίδες και των μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν για έξοδο από τη σελίδα. Ενδέχεται επίσης, να συλλέξουμε τεχνικές πληροφορίες για να μπορούμε να ταυτοποιήσουμε τη συσκευή σας για την αποτροπή παράνομων ενεργειών και για διαγνωστικούς σκοπούς.

 

 

 

Δεν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα ειδικών κατηγοριών

όπως φυλή, εθνική καταγωγή, θρησκεία, υγεία, σεξουαλικό προσανατολισμό ή γενετικά βιομετρικά δεδομένα  κλπ κατηγοριοποιούνται ως "ειδικές κατηγορίες δεδομένων" και λαμβάνουν επιπλέον προστασία σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία προστασίας των δεδομένων.

 

 

 

Προστατεύουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών

Επειδή η ιστοσελίδα μας kοukouroukou club απευθύνεται σε νεανικό κοινό , καταβάλλουμε εύλογη προσπάθεια να εξακριβώσουμε εάν ο χρήστης είναι μεγαλύτερος των 16 ετών.

Σε διαφορετική περίπτωση που δεν διαπιστώνουμε ότι τυγχάνει μεγαλύτερος των 16 ετών  λαμβάνουμε τη συγκατάθεση από το πρόσωπο που έχει την γονική μέριμνα του παιδιού  αιτούμενοι την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του γονέως για την εγγραφή του παιδιού.

Αν είστε παιδί μικρότερο από  16 ετών θα πρέπει να διαβάσετε  τους όρους αυτής της Δήλωσης εμπιστευτικότητας με τον μπαμπά σας την μαμά σας ή τον κηδεμόνα σας.

 

Για ποιον σκοπό χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Στην ιστοσελίδα KOUKOUROUKOU CLUB  καθώς και στην πλατφόρμα τρίτων στην οποία η ιστοσελίδα παραπέμπει, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για την παροχή σε εσάς υπηρεσιών , την χορήγηση δώρων την συμμετοχή από  εσάς σε διαγωνισμούς και μέσω αυτών την προώθηση των πληροφοριών της  περί των προϊόντων της Εταιρείας, την βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Δημιουργούμε επίσης προφίλ αναλύοντας τις πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση τις αναζητήσεις και την εν γένει  συμπεριφορά στην ιστοσελίδα μας.

Επιπλέον, η Εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα μέσα.

 

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

Στους συνεργάτες μας και δη στην Διαφημιστική  Εταιρεία Orange  και στην Εταιρεία Rainhost που έχουν  προβεί κατ’ εντολή μας στην δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.

  • Για να επεξεργαστούμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις ή τα αιτήματά σας.
  • Για να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις μεθόδους επικοινωνίας και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας 
  • Για σκοπούς διαγωνισμών ή προωθητικών ενεργειών στα οποία λαμβάνετε μέρος.
  • Για να σας στέλνουμε πληροφορίες και για να μπορούμε να διαχειριστούμε την εγγραφή ή/και τη συνδρομή στο ενημερωτικό μας δελτίο ή σε άλλες ενέργειες επικοινωνίας.
  • Για τη διαχείριση των καθημερινών επαγγελματικών αναγκών μας σχετικά με τη συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς, τις κληρώσεις ή προωθητικές ενέργειες ή αιτήματα.
  • Για να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε τα ενδιαφέροντα, τις επιθυμίες και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας ως καταναλωτών, για τη βελτίωση της ιστοσελίδας, των τρεχόντων προϊόντων και υπηρεσιών ή/και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Και
  • Για την παροχή εξατομικευμένων προϊόντων, επικοινωνιών και στοχευμένων διαφημίσεων, καθώς και προτάσεων προϊόντων για εσάς.

 

 

 

Ποια είναι η νόμιμη βάση της επεξεργασίας

Όταν συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω βασιζόμαστε στην συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Την συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε ανά πάσα στιγμή.

 

Κατάρτιση Προφίλ

Η Εταιρεία  χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για τη δημιουργία προφίλ με την συγκατάθεσή σας μας για παράδειγμα, με την αποδοχή της τοποθέτησης cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο ή με την εγγραφή σε ενημερωτικά δελτία μέσω email μίας από τις επωνυμίες μας.

Αναλύοντας τις πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση, τις αναζητήσεις και την ανταπόκρισή σας στις ενημερώσεις των προϊόντων  μας. Ακολούθως αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται από τη Εταιρεία για την εξατομίκευση του ιστότοπου και της επικοινωνίας μας μαζί σας (όπως εμφάνιση συναφούς περιεχομένου όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή σε ένα ενημερωτικό δελτίο προς εσάς), και την εμφάνιση συναφών προσφορών και διαφημίσεων από τα προϊόντα .

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για να αποτρέψετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με αυτόν τον τρόπο ανά πάσα στιγμή  κάνοντας χρήση της σχετικής προβλέψεως ελέγχου cookies, καταργώντας την εγγραφή της διεύθυνσής σας email εάν έχετε συνδεθεί στην ιστοσελίδα μας ή ή έχετε εγγραφεί σε τυχόν ενημερωτικά δελτία μάρκετινγκ.

Για παράδειγμα

  • Η  Εταιρεία συλλέγει δεδομένα με τη συγκατάθεσή σας από:
    • Τον Ιστότοπό μας  μας σχετικά με το τι βλέπετε και τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενό μας.
    • Τις ψηφιακές διαφημίσεις που σας εμφανίζουμε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστότοπους άλλων διαφημιστικών εταιρειών.
  • Αν έχετε ζητήσει να λαμβάνετε email από εμάς, ανιχνεύουμε το αν ανοίξατε, διαβάσατε ή κάνατε κλικ στο περιεχόμενο για να δείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, ώστε να σας παρέχουμε περισσότερο περιεχόμενο που πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε.

 

Σε ποιόν θα κοινοποιηθούν τα δεδομένα μου ;

Η Εταιρεία δεν κοινοποιεί τα δεδομένα σε τρίτους πλήν παρόχους υπηρεσιών (εκτελούντες την επεξεργασία). Ειδικότερα, για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας, να ανταποκριθούμε στις ερωτήσεις σας, να σας παρέχουμε δώρα, να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς ή για να δημιουργήσουμε διάφορες άλλες λειτουργίες που θα είναι διαθέσιμα προς εσάς μέσα από την ιστοσελίδα μας, κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν λειτουργίες εκ μέρους μας, όπως  η εταιρεία η οποία φιλοξενεί την ιστοσελίδα του KOUKOUROUKOU CLUB ή είναι υπεύθυνες για τη λειτουργία του, όπως η διαφημιστική εταιρεία ORANGE. Οι εταιρείες αυτές έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους, αλλά απαγορεύεται να τα χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς επιπροσθέτως έχουν προηγουμένως δεσμευθεί με ειδική μεταξύ μας σύμβαση για τις σχετικές υποχρεώσεις τους σε ότι αφορά την μη χρήση των δεδομένων για σκοπό άλλον πέραν της εκτέλεσης της επεξεργασίας, την τήρηση εμπιστευτικότητας  και την  εν γένει συμμόρφωση προς τον Κανονισμό.

 

 

Πόσο διάστημα διατηρούνται τα προσωπικά μου δεδομένα :

 

Τα δεδομένα σας διατηρούνται όσο διάστημα παραμένετε μέλος στο Koukouroukou Club και μετά την αποχώρησή σας ένα μήνα μέχρι την οριστική διαγραφή τους.

 

 

Ποια είναι τα δικαιώματά μου ;

 

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων συνδέεεται και με αντίστοιχα δικαιώματά σας τα οποία είναι:

  • Το δικαίωμα στην ενημέρωση. Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και κατανοητές πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα και τα δικαιώματά σας. Για τον σκοπό αυτό  σας παρέχουμε τις πληροφορίες σε αυτήν τη Δήλωση.
  • Το δικαίωμα στην πρόσβαση και τη διόρθωση. Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή.
  • Το δικαίωμα της φορητότητας δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε δώσει είναι φορητά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μετακινηθούν, να αντιγραφούν ή να μεταβιβαστούν ηλεκτρονικά
  • Το δικαίωμα διαγραφής. Εφόσον ανακαλέσετε οποτεδήποτε την συγκατάθεσή σας για επεξεργασία  έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας.
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας Έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης . Αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων), έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω.
  • Το δικαίωμα εναντίωσης υφίσταται   για την επεξεργασία για άμεση εμπορική προώθηση (π.χ. λήψη ενημερωτικών email από εμάς)
  • Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή προστασίας Δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα  μια εποπτική αρχή. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο απευθείας  στην τοπική εποπτική αρχή Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα  όσον αφορά το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαιώματα που σχετίζονται με τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων. Έχετε το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε μια απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία και που έχει νομικές ή άλλες σημαντικές συνέπειες για σας. Συγκεκριμένα, έχετε το δικαίωμα:
    • να παρεμβάλλεται  ανθρώπινη παρέμβαση,
    • να εκφράζετε την άποψή σας,
    • να λάβετε εξηγήσεις για την απόφαση που προέκυψε μετά από μια αξιολόγηση, και
    • να αμφισβητήσετε αυτήν τη απόφαση.

 

Πως προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Εχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από κατάχρηση, επέμβαση, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή δημοσιοποίηση.

Τα μέτρα που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν την εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων στον  έλεγχο  πρόσβασης, στην τεχνική ασφάλεια των πληροφοριών  όπως και την διασφάλιση ότι τα προσωπικά δεδομένα κρυπτογραφούνται, ψευδωνυμοποιούνται και καθίστανται ανώνυμα όπου είναι απαραίτητο και εφικτό .

Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο στους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας  και μόνο  εφόσον είναι απαραίτητο για την λειτουργία της ιστοσελίδας μας και την υποστήριξη της σχετικής δρστηριότητας μας   και υπόκειται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας όταν γίνεται επεξεργασία από τρίτους.

 

 

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την Tottis - Bingo AEBE

 

Mπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση  Tottis - Bingo AEBE, Νέα λεωφόρος Σπάτων αριθμός 131 – 139, Γέρακας Αττικής,  στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@tottis-bingo.gr ……………………………………

ή να υποβάλετε αίτημα μέσω της φόρμας Επικοινωνίας στον ιστότοπό μας.

 

Ποια είναι τα στοιχεία του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων της Bingo;

Εάν έχετε κάποιο παράπονο να υποβάλλετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας μας, μια υπηρεσία που έχει ανατεθεί και παρέχεται από την εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων Abpm(διεύθυνση: Τυρνάβου και Σαρανταπόρου 1Α, Άγιος Στέφανος Αττικής), στο τηλέφωνο 2106215220 και στο email: dpo@tottis-bingo.gr.. Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μιχαλολιάκος Ευάγγελος.

 

Ενημέρωση αυτής της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 Αυτή η δήλωση θα αναθεωρηθεί εφόσον χρειάζεται για  προσαρμοσθεί σε νομοθετικές αλλαγές, για να ανταποκρίνεται στα  σχόλια και τις ανάγκες πελατών και στις   αλλαγές σε προϊόντα και  υπηρεσίες μας.

Κάθε αλλαγή θα δημοσιεύεται με ταυτόγχρονη αναθεώρηση τηςν ημερομηνίας τελευταίας ενημέρωσης στο επάνω μέρος αυτής της δήλωσης.